Diy-pakket Paastoef.

Met dit Diy-pakket maak je een toffe paastoef van ca. 60 cm lang. Je maakt m met verschillende groensoorten, blauw/grijze distels, nestmateriaal, veren en eitjes. Super mooi om op een kruik te leggen of aan de je voordeur! Lang houdbaar. Natuurlijk krijg je dit pakket ook incl. lijm en draad én met een instructiefilmpje waarop je ziet hoe ik m maak! Verzenden is mogelijk (€7,25 verzendkosten) Ophalen in mn atelier kan op 10,19,24 of 26 Maart tussen 10.00-12.00.

 

nb. Zelf klaarleggen: Lijmpistool en snoeischaar.

Diy Paastoef.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Diy-pakket Paasnest

Diy-pakket om dit dotje van een paasnest te maken! Niet te moeilijk maar zo leuk om te maken én om op je tafel te zetten. Incl. houtschijf, groensoorten, narcisbolletjes en zuidewindlelies, eitjes en veertjes. Je krijgt er ook de lijm etc. bij, je hoeft zelf alleen maar een lijmpistool en snoeischaar klaar te leggen. Ook incl. instructiefilmpje waarop je ziet hoe ik m maak.

Verzenden is mogelijk (€7,25) Ophalen kan op 10,19,24of26 Maart tussen 10.00-12.00

Diy paasnest

€ 25,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Diy-pakket Langwerpig paasstuk met witte bloemen.

Diy-pakket voor een langwerpig paasstuk. Super mooi voor op je paastafel! Met een lengte van ca.60/70 cm. Incl. groensoorten, voorjaarsbolletjes, witte zuidewindlelies en witte ranonkels.(op de foto zie je paars/roze , maar in t pakket zitten witte bloemen;) Met nestmateriaal en veertjes en eitjes, incl. lijm en alle benodigdheden! Zelf hoef je alleen maar een snoeischaar en lijmpistool klaar te leggen, je krijgt er ook een instructiefilmpje bij waarop je ziet hoe ik t stuk maak!. Ophalen van diy pakketten kan nog op 10,19,24 of 26 Maart tussen 10.00-12.00

nb. dit pakket kan niet verstuurd worden

Diy langwerpig paasstuk

€ 35,00

 • Beschikbaar

diy-pakket Sober hart.

Sober hart, ca. 40/45 cm. Je maakt dit hart helemaal zelf zonder ijzeren ondergrond .Met berk, sisal, fijne eucalyptus. Heel leuk om zelf te maken en lang houdbaar. Alles zit in het pakket ook de binddraad en de lijmpatronen. Je kunt er evt. ook kwarteleitjes en veertjes in doen als paasvariant. Incl. instructiefilmpje.

Ophalen van dit pakket kan op 10.19.24 of 26 Maart tussen 10.00-12.00 Verzenden is mogelijk(€7,25)

 

Zelf klaarleggen, snoeischaar en lijmpistool.

Diy sober hart

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Diy-pakket Voorjaarskrans

Diy pakket voorjaarskrans ca 40/45 cm. Ga lekker aan de slag met deze toffe tafelkrans, met takjes, groen, frisse bloembolletjes en verse bloemetjes in glazen bolletjes, heel leuk om te maken en niet te moeilijk. Lang houdbaar! Ook leuk met extra eitjes en veertjes als paasvariant. Alles wat je nodig hebt zit in het pakket, ook de lijm. Zelf hoef je alleen maar een snoeischaar en lijmpistool klaar te leggen. Je krijgt er ook een instructiefilmpje bij, waarop je ziet hoe ik m maak.

Ook leuk om m op een taartschaal te leggen.

Ophalen kan op 10,19,24 of 26 Maart  tussen 10.00-12.00

Kan niet worden verstuurd

€ 39,95

 • Beschikbaar

Diy-pakket deurkrans

Diy-pakket deurkrans. We maken deze weer helemaal zelf, ook de krans! Verder met verschillende soorten groen, gipskruid, distels en pampasgras. Kleine voorjaarsbolletjes worden erin verwerkt. Ook leuk met extra paaseitjes en veertjes. Heel erg leuk om te maken en super om m op te hangen ;)). Lang houdbaar , alles zit in het pakket, ook de binddraad en lijmpatroon. Je moet alleen zelf een snoeischaar en lijmpistool klaar leggen, incl. Instructiefilmpje.

Kan verstuurd worden (€7,25) Ophalen kan op 10,19,24 of 26 Maart tussen 10.00-12.00

Diy-pakket deurkrans

€ 45,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Diy-pakket steeneiktoef. ca. 55 cm.

Diy-pakket Steeneiktoef ca. 55 cm. Je krijgt alle materialen om deze toef te maken, ondergrond, binddraad, steeneik en een instructiefilmpje! Heel lang houdbaar,  Zelf moet je alleen een snoeischaar en lijmpistool klaarleggen. 

Kan opgestuurd worden!

Ook leuk als paasvariant, met eitjes en veertjes

Diy pakket Steeneik toef.

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

diy-pakket Droogbloemenkrans

Diy-pakket voor een hippe droogbloemenkrans. Je krijgt een ijzeren ring 35cm. en alle verder benodigde materialen, ook de draad en lijm. het enige dat je zelf moet klaarleggen is een snoeischaar en lijmpistool. Je krijgt er ook een instructiefilmpje bij, waarop je ziet hoe ik m maak.

Super leuk om te maken en lang houdbaar, mits er geen vocht/direct zonlicht bij komt.

 Je kunt kiezen uit verschillende kleuropties.

Kan goed verstuurd worden, maar ook af te halen.

Diypakket droogbloemenkrans

€ 37,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Houten droog bloemencirkel, handgemaakt

Houten droogbloemencirkel, handgemaakt, met openingen voor het insteken van droogbloemen.  Ze zijn super tof voor je raam ( bevestigen met een zuignap, ook te verkrijgen)  aan een spiegel of gewoon aan je muur!

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen  20of 23 cm ( zijn als brievenbuspakketje te sturen) 30 cm, 40 cm, 58 cm) en in 2 kleuren, off white en zacht grijs.

Deze ringen zijn alleen maar af te halen, ivm breuk bij het verzenden .Cirkels gaan op telefonische/mail bestelling omdat ze met de hand gemaakt worden en niet altijd alle maten op voorraad zijn ;) Kies uit:

Wit/naturel tinten, Roze tinten, Paarse tinten, Bonte tinten.

 

 

€ 22,95

 • Beschikbaar

Droogbloemen boeket Stoer

Droogbloemen boeket Stoer. Een mooi stoer boeket in natureltinten met pluimen en grassen. Lang houdbaar. Groote ca 50 cm breedte ca. 35cm. Excl. de kruik (deze is wel los te bestellen, stuur me even een berichtje €47,95) .Dit boeket kan niet verstuurd worden ivm breekbaarheid

€ 39,95

 • Beschikbaar

Brievenbuspakketje droogbloemetjes

Lief droogbloemen pakketje, bestaande uit een glazen buisje met kurkje, gevuld met droogbloemetjes en een klein vaasje in een beukenhouten voetje gevuld met een bosje droogbloemetjes. Leuk om een leeg hoekje mee op te fleuren of om bij een foto van een dierbare te zetten.

 

Je kunt zelf aangeven in welke tinten je dit pakketje wil.

Brievenbuspakketje met droogbloemetjes

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Brievenbuspakketje Houten cirkel, handgemaakt

Houten cirkel, ca 20cm en  ca 23cm  gevuld met droogbloemetjes. Hoe leuk is deze schattige droogbloemen cirkel! Enig als (kraam)cadeautje, als verrassing voor een verjaardag of om zomaar iemand mee te verrassen! Lang houdbaar, en telkens opnieuw te vullen met andere bloemetjes.  Wil je deze ring voor aan een raam bestellen, dan is de handige zuignap perfect voor het ophangen! Je kunt deze er los bijbestellen, dan kan de zuignap ook in het brievenbuspakketje :))

Je kunt zelf kiezen in welke tinten droogbloemetjes de cirkel gevuld moet worden, dit kun je aangeven in de varianten.

 

NB. Wil je een persoonlijke boodschap op mijn bedrijfskaartje? Vermeldt dit dan bij de opmerkingen , dan komt dat in orde!

Grootte is ca 20 cm en kan hierdoor met brievenbuspost verstuurd worden!

€ 15,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Droogbloemen boeket Lief

Droogbloemen boeket Lief. Lekker kleurrijk en vrolijk!  Hoogte ca. 45 cm en breedte ca. 30 cm. Excl. vaas 

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Droogbloemen boeket Speels

Droogbloemen boeket Speels. Lekker kleurig en de bloemen staan op verschillende hoogtes .Lang houdbaar. Het boeket is ca. 45cm hoog en ca. 25 cm breed, t waaiert wat uit. Excl de vaas (deze is los te bestellen, stuur me maar een berichtje €22,95).

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Brievenbuspakketje, droogbloemenkransje

Hoe lief is dit droogbloemenkransje voor door de brievenbus! Een echte verrassing voor de ontvanger, handgemaakt in de gewenste kleur, houdt erg lang en past eigenlijk overal. Is ca 25cm groot. Wordt geleverd met een ophangtouw/lint.  Wil je er een begeleidend kaartje met tekst erbij? Laat het me weten in de opmerkingen!

Je kunt zelf kiezen in welke tinten je het kransje wil.

€ 16,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Zuignap

Handige zuignap voor het bevestigen van kransen etc. aan je raam!! Super handig en geen spijkers in je kozijn!

Ze kunnen prima het gewicht dragen van een krans, maar plaats de zuignap alleen op een raam of spiegel, op een houten ondergrond houdt het niet.

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen